održan sastanak

Križevački gradonačelnik Mario Rajn okupio obrtnike da bi se upoznao s njihovim radom i poteškoćama

Obrtnici su ovom prilikom naglasili kako im, osim poticaja iz gradskog proračun treba i edukacija te stručna pomoć u pisanje projekata s ciljem povlačenja novčanih sredstava. Spomenimo i to da je sastanak održan na inicijativu križevačkog gradonačelnika Rajna.

12:55h
0
obrtnici
Foto: križevci.hr

Križevački gradonačelnik Mario Rajn održao je sastanak s križevačkim obrtnicima kako bi se upoznao s njihovim radom, sudjelovao u razmjeni ideja te da bi se razgovaralo na koji način Grad može pomoći obrtnicima u njihovim poslovima.

Teme razgovora bile su Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, gradski poticaji za obrtnike, nedostatak odgovarajuće kvalificirane radne snage i sl.

Pokazalo se kako obrtnici imaju i problema unutar svojih tijela kao što je Komora i Udruženje jer neki smatraju da ne dobivaju dovoljnu podršku, niti informacije koje su im potrebne.

Obrtnici su ovom prilikom naglasili kako im, osim poticaja iz gradskog proračun treba i edukacija te stručna pomoć u pisanje projekata s ciljem povlačenja novčanih sredstava.

Spomenimo i to da je sastanak održan na inicijativu križevačkog gradonačelnika Rajna.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW