ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Križevački Radnik dočekuje virovski Podravac, Picoki na teškom gostovanju u Predavcu

Tehničar će gostovati kod osme Virovitice. Igrači trenera Romana Sovića u prošloj su godini na svome terenu uzeli sva tri boda pobjedom na jedan pogodak razlike.

18:00h
0
Foto: Marija Karan
Ilustracija // Foto: Marija Karan

Protekli je vikend Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica zaključen promjenom na vrhu. Tehničar je izravnom pobjedom od 3-1 nad Papukom preuzeo vrh s dva boda viška.

Slijedi 21. kolo u kojemu ću vodeći Tehničar gostovati kod osme Virovitice. Igrači trenera Romana Sovića u prošloj su godini na svome terenu uzeli sva tri boda pobjedom na jedan pogodak razlike.

Mladost Kloštar Podravski ekipi iz Cvetkovca u borbi za naslov mogla bi pomoći svladavanjem Papuka. Dokazali su Kloštrani kako se mogu nositi s kvalitetnim sastavim pobijedivši Koprivnicu u polufinalu Županijskog kupa.

Pitomača Slatina u listopadu su gledateljima priuštili pravu nogometnu poslasticu s čak šest pogodaka. Zanimljivo će zasigurno biti i ovoga puta, iako ih na kontu razdvaja 14 bodova.

Radnik-Križevci popeo se na vrlo dobru petu poziciju pobjedom nad Pitomačom. Podravac je istim, 1-0, rezultatom Čazmi uzeo velike bodove gotovo dvostruke vrijednosti u borbi za ostanak. Dvije su to ekipe u različitim situacijama koje će sutra zaigrati međusobno.

Đurđevački Graničar je kao i sastav iz Virja u nešto komotnijoj situaciju, iako se nalaze na 11. poziciji. Neugodno gostovanje očekuje ih u Predavcu gdje je domaći Dinamo više puta pokazao kvalitetu.

Ferdinandovac će u subotu ići na daleki put. Garić je prije nekoliko sezona osvojio naslov, ali to nije ista ekipa što znaju i Ferdinandovčani koji će im, kao i u jesen, pokušati uzeti bodove.

Preostali susret igrat će Čazma Tomislav.

Četvrta NL BJ-KC-VT, 21. kolo, subota/nedjelja, 17 sati:

Virovitica – Tehničar
Garić – Ferdinandovac
Slatina – Pitomača
Radnik-Križevci – Podravac
Čazma – Tomislav B
Dinamo – Graničar Đ / nedjelja
Mladost – Papuk