uzvrati četvrtfinala kupa

Križevčane čeka nemoguća misija, Tehničar kod kuće traži prolaz u duelu s Kunovčanima, Kloštar u teškoj poziciji

Ferdinandovčani su se pokazali kao kvalitetniji u prvih 90 minuta i trebalo bi se dogoditi pravo čudo da kod kuće ispuste prednost od četiri pogotka, tim više što su poznati kao domaćinska momčad.

12:15h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Vikend koji je pred nama donosi nam uzvratne susrete četvrtfinala županijskog kupa. Neki su jednom nogom u polufinalu, dok će se drugi morati još itekako pomučiti. No, ništa nije gotovo, iznenađenja se događaju jer ‘lopta je okrugla’.

Rezultatski najneizvjesniji susret čeka nas u Cvetkovcu. Tamo se sastaju Tehničar i kunovečko Bratstvo, a upravo su Kunovčani slavili na svom terenu s 2-1. Pošto se igra i uzvrat, rezultat je povoljan za Tehničar koji je favorit na svom Starom bregu. Treba uzeti u obzir kako Bratstvo u svojim redovima ima donedavno prvoligaškog igrača Blaževića koji vodi igru, a ne treba zaboraviti ni na Jurčića, Hajdića, Slijepčevića i Čuljaka. Mogu li Hudak, Jambrušić, Kocijan i Lovrek donijeti svom Tehničaru pobjedu saznat ćemo u narednom vikendu.

Na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš gostovat će branitelj naslova, kloštranska Mladost. Nakon domaćeg poraza 1-3 od Tehnika-Koprivnice, Kloštrani će dati sve od sebe kako bi preokrenuli rezultat i pokušali doći korak bliže obrani naslova.

Legradski Graničar poražen je kod kuće s 0-4 od Ferdinandovca, a sad putuju kod njih na uzvrat. Ferdinandovčani su se pokazali kao kvalitetniji u prvih 90 minuta i trebalo bi se dogoditi pravo čudo da kod kuće ispuste prednost od četiri pogotka, tim više što su poznati kao domaćinska momčad.

Najteži zadatak stoji pred momčadi križevačkog Radnika. Teško je bilo propustiti prvi kup susret između imbriovečkog Borca i Radnika gdje su ‘Jembrovčani’ s 5-1 nadvisili Križevčane koji su već u prvih 45 minuta dobili tri crvena kartona. Jedni krive glavnog suca Vecka, drugi neiskustvo Križevčana, a treći kažu kako je Borac bio jednostavno prejak.

Mogu li Križevčani do čuda i velike pobjede na svom travnjaku, vidjet ćemo u subotu u 18 sati. Istog dana u isto vrijeme igraju i Tehnika-Koprivnica i Mladost iz Kloštra Podravskog, kao i Tehničar i Bratstvo. Samo Ferdinandovac i legradski Graničar igraju u nedjelju u 18 sati.