borba protiv epidemije

Križevčani će u subotu primiti 900 doza Pfizerovog cjepiva, pogledajte organizaciju cijepljenja

Cijepljenje će biti u u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici.

08:55h
0
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr

Nakon što je početkom veljače u Križevcima organizirano cijepljenje AstraZenecom, ove subote, 13. ožujka, bit će organzirano novo cijepljenje protiv koronavirusa. Kako navodi Grad na svojim stranicama, 900 građana Križevaca dobilo je poziv obiteljskog liječnika za cijepljenje Pfizerovim cjepivom.

Cijepljenje će biti u u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici, a u Gradskoj upravi jučer je održan radni sastanak oko organizacije cijepljenja kako bi sve proteklo u najboljem redu. Cijepljenje će biti na dva punkta.

Punkt A – sjeverni ulaz (od strane Potočke ulice), cjepe se pacijenti sljedećih doktora: Marjana Cindrić Bošnjak, Sonja Jakopčić Furmeg, Helena Jovičić Karre, Anđelija Vlahek, Miljenko Berc i Ivanka Došlić.

Punkt B – južni ulaz (od strane Gimnazije), cijepe se pacijenti sljedećih doktora: Marija Črneli, Zvjezdana Nervo, Ivanka Anđelić Ištvanović, Eugenija Šojat Marendić, Silvija Hnojčik i Dubravka Maria Puljević.

– Molimo sve građane da se pridržavaju vremenske satnice cijepljenja i da se parkiraju prema mjestu cijepljenja, bliže ulazu A ukoliko se cijepe na punktu A odnosno bliže ulazu B ukoliko se cijepe na punktu B – poručuju iz Grada.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci