Križevčani najbolji na Međužupanijskom šaranskom kup susretu

16:18h
0
Pobjednici natjecanja

U organizaciji Športsko-ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije na jezeru Ješkovo od 11. do 13. rujna održan je 2. Međužupanijski šaranski kup-susret najboljih klubova šaranskog ribolova Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Sudjelovalo je 12 ekipa, po šest iz svake županije. Natjecanje je održano na najboljoj vodi za šaranski ribolov u županiji, na jezeru Ješkovo kod Gole u dobrim vremenskim uvjetima.

Osim prvog mjesta, koje su uvjerljivo osvojili prošlogodišnji pobjednici ŠRK Križevci, za sve pozicije bilo je vrlo neizvjesno, tako da se poredak nije znao do posljednjeg trenutka natjecanja.

Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Ješkovo-Gola, a treći su bili odlični mladi natjecatelji ŠRK Graničar Ždala, kluba koji je pobjedio u Županijskoj ligi.

Detalj s natjecanja na Ješkovu

Četvrto mjesto osvojila je ekipa ŠRK Krap Virje, peto ŠRK Amur Drnje-Botovo, šesto ŠRK Amur Molve Grede, sedmo ŠRK Ilova Garešnica, osmo ŠRK Toplica 1 Daruvar, deveto ŠRK Drava Hlebine, deseto ŠRD Udica, 11. Pajin vir-1, a 12. Pajin vir-2.

Najveću ribu natjecanja ulovili su šaranaši ŠRK Križevci šaran 16,550 kg, a najmanju Toplica 1 Daruvar 1,225 kg.

Pehare i medalje najboljima su uručili načelnik općine Gola i saborski zastupnik dr. Stjepan Milinković, predsjednik ŠRK Ješkovo Gola Tomislav Šestak i Ivan Petak, predsjednik ŠRS KCKŽŽ koji je izrazio zadovoljstvo odličnom organizacijom i pravim prijateljskim ponašanjem športaša dviju susjednih županija.

Sudionici natjecanja