ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Križevčani rušenjem Papuka mogu dati novu priliku svojim rivalima, nepobjediva Slatina stiže u Đurđevac

Podravac je još uvijek u opasnoj zoni. Sa svega tri boda više od nogometaša iz Bereka potrebna im je pobjeda. U dolasku do nje protiv Virovitice pomoći će im Virovci.

15:00h
0
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

Jedini pretendenti za naslov Četvrte NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica kiksali su protekli vikend čime je neizvjesnost tri kola prije kraja još i veća.

Tehničar je znao za poraz Papuka dan ranije, ali nisu uspio svladati Ferdinandovac. Predavački Dinamo sljedeći je klub koji dolazi u Cvetkovec. Ekipa je to posebno kvalitetna na svojem travnjaku gdje je sastav trenera Romana Sovića uzeo bod.

Strašno proljeće igra križevački Radnik. Kako će nastaviti u takvome ritmu nadaju se u redovima njihova rivala. Naime, Križevčani nastupaju upravo protiv Papuka, dok su prošli tjedan pobijedili Graničar. Đurđevčani će ugostiti nepobjedivu Slatinu.

Podravac je još uvijek u opasnoj zoni. Sa svega tri boda više od nogometaša iz Bereka potrebna im je pobjeda. U dolasku do nje protiv Virovitice pomoći će im Virovci.

Ferdinandovac je pobjedom nad Tehničarom skinuo veliki skalp. Isto su učinili Pitomači kojoj putuju u subotu. Jedini nedjeljni susret igrat će se između Mladosti iz Kloštra Podravskog i Čazme. Pokazat će se koliko je senzacionalno rušenje Koprivnice i plasman u finale Županijskog kupa ostavilo traga na Kloštranima. Srećom, protivnika iz donjega doma već su pregazili petardom.

U preostalom susretu igraju Tomislav Berek i Garić.

Četvrta NL BJ-KC-VT, 24. kolo, subota, 17 sati:

Tehničar – Dinamo P.
Papuk – Radnik Križevci
Graničar Đ – Slatina
Tomislav B. – Garić
Podravac – Virovitica
Pitomača – Ferdinandovac
Mladost KP – Čazma / nedjelja

čitam...
Loading...