Organizacije civilnog društva

Križevčani učili kako razraditi projektnu ideju

08:35h
0
Radionica // Foto: Grad Križevci
Radionica // Foto: Grad Križevci

Radionicu Priprema projektnih prijedloga za javni natječaj Grada Križevaca za financiranje projekata i programa udruga u 2016. godini održale su Ines van Hoek, trenerica i savjetnica u Autonomnom centru Čakovec, i Sonja Hlebar, predsjednica Savjeta za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Radionica Priprema projektnih prijedloga za javni natječaj Grada Križevaca za financiranje projekata i programa udruga u 2016. godini održana je u ponedjeljak u križevačkoj Gradskoj knjižnici Franjo Marković.


Organizatori radionice su Grad Križevci, Upravni odjel za društvene djelatnosti i Program jako, Savjet za razvoj civilnoga društva u Koprivničko-križevačkoj županiji, a sudjelovale su udruge s križevačkog područja koje namjeravaju aplicirati na natječaj.

Cilj je bio pokazati članovima udruga kako se prijaviti te kako razraditi svoju projektnu ideju.

Radionicu su održale Ines van Hoek, trenerica i savjetnica u Autonomnom centru Čakovec, i Sonja Hlebar, predsjednica Savjeta za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji, koje iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata iz područja civilnog društva.

Radionici su prisustvovali Tomislav Katanović, zamjenik križevačkog gradonačelnika, i Mladen Tenodi, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada.

Sudjelovanje je bilo besplatno, a troškove radionice pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa JAKO.

Grad Križevci objavio je javne natječaje za predlaganje programa i projekata koje provode udruge iz područja kulture, socijalne skrbi, zdravstva i humanitarnih djelatnosti te sporta i rekreacije. Prijaviti se mogu sve udruge koje imaju sjedište na području Grada, a natječaji su otvoreni do 1. ožujka. Više o samom natječaju i dokumentaciji, pogledajte na službenim internetskim stranicama Grada.

 

čitam...