Drugo kolo Četvrte lige

Križevci dočekuju ekipu Zdenke 91, Cvetkovec putuje u Berek, a Pitomača u nedjelju gostuje kod Rovišća

Križevci će na svom terenu dočekati ekipu iz Velikih Zdenci, Zdenku 91. Križevci su na svom terenu uvijek favoriti, ali sigurno je kako će utakmica biti tvrda i nepredvidiva. Podravac nakon domaće pobjede protiv Rovišća ponovno igra domaću utakmicu, stiže momčad iz Orahovice, Papuk.

14:07h
0
klostar granicar  jk

Nakon što je odigrano prvo kolo Četvrte lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, na vrh su isplivale ekipe Pitomače, Podravca, Tehničara, Graničara i Papuka, dok će ostale ekipe pričekati na prvu pobjedu. Sve utakmice igraju se u subotu u 17 sati, osim utakmice Rovišća i Pitomače koja se igra u nedjelju u 17 sati. Sudeći po prošlom kolu kad je Pitomača igrala u nedjeljnom terminu u Predavcu i pobijedila 0-3, ovaj termin bi mogao bolje odgovarati gostima koji su i jedni od favorita za vrh.

– Cilj je biti među prve tri ekipe, a ako bude prilike za nešto više objeručke ćemo napasti tu priliku. Atmosfera u ekipi je super, odlično smo pripremljeni, a pobjeda u Predavcu dodatno nas je podigla. Predavac je jedno od težih gostovanja u ligi, ali nema opuštanja, tako da i u Rovišće idemo na pobjedu. Neće biti lako, ali očekujemo nova tri boda – rekao je Hrvoje Filipović, igrač i zamjenik kapetana u Pitomači.

Hrvoje Filipović // Foto: Facebook Hrvoje Filipović

Graničar iz Đurđevca, nakon pobjede u Kloštru, na svom terenu dočekuje Dinamo iz Predavca. Ovo će biti prva službena utakmica nakon više od šest mjeseci koju će Picoki odigrati na svom terenu. Zbog gradnje Sportskog centra u Đurđevcu prošlu polusezonu igrali su na terenu u Podravskim Sesvetama. Tehničar Cvetkovec putuje u Berek na noge Tomislavu. S obzirom na dimenzije terena i stanje terena, domaćin će sigurno biti u prednosti u odnosu na tehnički superiorniju ekipu Cvetkovca.

Križevci će na svom terenu dočekati ekipu iz Velikih Zdenci, Zdenku 91. Križevci su na svom terenu uvijek favoriti, ali sigurno je kako će utakmica biti tvrda i nepredvidiva. Podravac nakon domaće pobjede protiv Rovišća ponovno igra domaću utakmicu, stiže momčad iz Orahovice, Papuk. Obje ekipe u prvom kolu osvojile su bodove koje moraju sada obraniti, inače neće ništa vrijediti, Podravac ima prednost domaćeg terena koju mora opravdati i ostvariti pobjedu.

Ekipa Kloštra Podravskog putuje u Viroviticu na susret protiv domaćina gdje će tražiti prve bodove u Četvrtoj ligi.

Četvrta liga Bj – Kc – Vt, subota 2. rujna 17.00 sati

Graničar Đ – Dinamo P

Virovitica – Mladost KP

Tomislav B – Tehničar Cvetkovec

Križevci – Zdenka 91

Slatina – Garić

Podravac – Papuk

Nedjelja 3. rujna 17 sati

Rovišće – Pitomača

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW