pripremne utakmice

Križevci gostovali u Vrbovcu, Virovci dobili Tehniku, Tehničar i Ferdinandovac odigrali golijadee

U Virju Podravac je ugostio novi klub, hibrid Tehnike i Koprivnice.

08:45h
0
Nk Podravac - Nk Tehničar
Foto: Ivan Brkić

Srijedu su neke naše županijske momčadi iskoristile za odigravanje novih pripremnih utakmica. Tehničar iz Cvetkovca gostovao je kod četvrtoligaša Međimurca i odigrao 4-4. Tehničar je vodio 3-1 na poluvremenu, zatim je podigao vodstvo na 4-1, ali domaćini iz Dunjkovca-Pretetinca uspio je do kraja utakmice izjednačiti.


Dva pogotka zabio je Poldrugač, jednog Bos, a jedan je bio autogol. Tehničar za vikend očekuje turnir u Legradu.

U Virju Podravac je ugostio novi klub, hibrid Tehnike i Koprivnice. Konačan rezultat bio je 4-1 za Podravce, a strijelci su bili Hrženjak (2), Šklebar i Strajnić.

Ferdinandovac je gostovao kod Virovitice. Već nakon 20 minuta gosti su imali vodstvo od 0-4, a do poluvremena su Virovitičani smanjili na 1-4. U drugom dijelu domaćin je jače pritisnuo i iskoristio mlade zamjene Ferdinandovca te u posljednjim sekundama zabio za veliki preokret i konačnih 6-5. Za Ferdinandovac su zabili Kožar, Karan, Turković, Bošnjak i Stankir.

Križevački Radnik odmjerio je snage s Vrbovcom na gostujućem terenu. Rezultat poluvremena bio je 1-0, a konačan 2-1. Jedini pogodak za Križevčane zabio je Borovčak.

Pripremne utakmice, 31. srpanj

Virovitica – Ferdinandovac 6-5
Podravac Virje – Tehnika-Koprivnica 4-1
Međimurec – Tehničar Cvetkovec 4-4
Vrbovec – Radnik-Križevci 2-1

čitam...