gup

Križevci mijenjanju prostorno-plansku dokumentaciju, javite se se prijedlozima

Naime, Grad je ovih dana pokrenuo sveobuhvatnu izmjenu prostornih planova, dok se javna rasprava očekuje početkom iduće godine.

09:03h
0
Foto: Grad Križevci

Križevačka gradska uprava pokreće izmjene i dopune prostorno-planske dokumentacije i to PPUG-a i GUP-a te poziva sve zainteresirane građane da se do 30. rujan 2019. jave sa prijedlozima za izmjenom ili dopunom.

Naime, Grad je ovih dana pokrenuo sveobuhvatnu izmjenu prostornih planova, dok se javna rasprava očekuje početkom iduće godine. Kako bi cjelokupni proces bio odrađen maksimalno efikasno građani se već sad pozivaju da predaju svoje prijedloge koji će se, ovisno o opravdanosti, ugraditi u izmjene do javne rasprave.

Pregled stanja prostornih planova (grafičke prikaze karta namjene) moguće je digitalno provjeriti na GIS portalu Grada Križevaca: https://gis.krizevci.hr/gis

Zahtjev za izmjenom/dopunom prostorno-planske dokumentacije možete osobno donijeti i urudžbirati na adresi Gradske uprave Križevci u ulici I. Zakmardija Dijankovečkog 12 – Urudžbeni ured u prizemlju zgrade ili ovjerene i skenirane zahtjeve uputiti i e-mailom na adresu: prostorniplanovi@krizevci.hr

zahtjev-za-izradu-izmjenu-PP

čitam...
Loading...