Križevci // Mladići prodavali drogu, omogućavali njeno trošenje i provaljivali u kafiće

08:01h
0
Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave i Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad petoricom hrvatskih državljana s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanja trošenja droga.

Sumnja se da su 20-godišnjak, 18-godišnjak, 25-godišnjak i 17-godišnjak tijekom ove godine prodavali i posredovali u prodaji, te omogućavali trošenje opojne droge marihuane i amfetamina međusobno i drugim osobama na križevačkom području.

Pronađeno je i oduzeto im 6,46 grama marihuane, 0,44 grama amfetamina i pet tableta normabela.

Također, sumnja se da su 25-godišnjak i 18-godišnjak noću 28./29. listopada u Kalniku provalili u dva ugostiteljska objekta i otuđili novac, cigarete i alkoholna pića, oštetivši vlasnike za nekoliko tisuća kuna.

Isto tako, sumnja se da su 18-godišnjak i 15-godišnjak noću 26./27. listopada u Svetom Petru Orehovcu provalili u ugostiteljski objekt i otuđili cigarete i pića, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanja trošenja droga protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

čitam...
Loading...