25.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NAKON DEVET GODINA

Križevci ponovo imaju Jedinicu prometne mladeži, djevojke i mladići posjetili Gradsku upravu
K

Ne propustite

Pripadnici ovogodišnje Jedinice prometne mladeži posjetili su križevačku Gradsku upravu.

U suradnji s Gradom, Policijskom postajom i Instruktažnim centrom Križevci prošle godine ponovno je, nakon devetogodišnje stanke, pokrenut projekt Jedinice prometne mladeži.

Uz nazočnost gradonačelnika Marija Rajna i pročelnika Upravnog odjela za
odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandra
Novosela pripadnici ovogodišnje Jedinice prometne mladeži okupili su se u Gradskoj upravi kako bi se predstavili i krenuli u aktivno sudjelovanje regulacije prometa i pomoći sugrađanima.

Ove godine u Jedinici prometne mladeži sudjeluje 6 djevojaka i 2 mladića, i to
Ana Filipan, Jelena Mađar, Laura Vukelja, Lucija Zimonji, Nikolina Feltrin, Zvjezdana Uzelac, Danijel Topljak i Ivan Pavljak, a u Proračunu Grada osigurano je 25 tisuća kuna za potrebe opreme, osiguranja, edukacije te naknade za rad jedinice.

Sastanku je prisustvovao i prometni policajac Matija Švagelj u ime Policijske postaje Križevci, koji je ukratko objasnio pravila pripadnicima Jedinice prometne mladeži, raspored po kojem će raditi te lokacije na kojima će se nalaziti.

Djevojkama i mladićima obratio se gradonačelnik koji je izrazio veliko zadovoljstvo i sreću što Jedinica prometne mladeži ponovno djeluje te se brine za sigurnost u prometu, a samim time i za sigurnost svojih sugrađana, naglasivši kako su oni produžena ruka Policijske postaje te se od njih iziskuje ozbiljnost i profesionalnost, jer u svemu tome predstavljaju Grad, ali i svoje srednje škole.

Pročelnik Novosel naglasio je kako se treba držati osnovnih pravila ponašanja, svima biti na usluzi, voditi računa o prometu koji se odvija te da imaju na umu kako se uvijek mogu obratiti Gradu i Policijskoj postaji ukoliko dođe do ikakvog problema.

Jedinica prometne mladeži će od sutra djelovati na ulicama grada, šest dana u tjednu, do kraja kolovoza.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

U KOPRIVNICI

Sutra će bez vode biti stanovnici Ulice Mihovila Pavleka Miškine i Ulice Miroslava Krleže, osigurane su cisterne s vodom

Korisnici vodnih usluga u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici, na neparnim kućnim brojevima od 1 do 29A i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti