najbolji grad 2018

Križevci šampion u povlačenju novca iz EU fondova, Varaždin je najbolji grad za biznis, a Koprivnici je nagradu uzeo Dubrovnik

Nastavljamo raditi još snažnijim tempom i uz sudjelovanje naših sugrađana, zbog kojih ovi projekti i postoje, napisao je Rajn na svojem Facebook profilu.

20:46h
0
Foto: Matija Gudlin
Mario Rajn // Foto: Matija Gudlin

Križevci su broj jedan u Hrvaskoj po povlačenju novaca iz EU fondova! Priznanje im dodjeljuje Jutarnji list, gradonacelnik.hr i Ipsos plus koji su proveli veliko istraživanje.

Gradonačelniku Mariju Rajnu nagradu je uručila ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac. On je potom nagradu predao djelatnici grada Mariji Podolski, koja je dobila veliki pljesak prisutnih.

– Zahvaljujući radu nekolicine djelatnika Gradske uprave koji su uporno i marljivo radili na EU projektima, naši Križevci su proglašeni najboljim gradom po korištenju EU fondova.
Ovo je tek početak. Nastavljamo raditi još snažnijim tempom i uz sudjelovanje naših sugrađana, zbog kojih ovi projekti i postoje – napisao je Rajn na svojem Facebook profilu.

Iako je ušla u prvih pet velikih gradova po kvaliteti života, Koprivnica je ostala bez priznanja.

Varaždin je proglašen naboljim većim gradom za biznis, dok Dubrovnik prednjači kvalitetom života, kategoriji u kojoj je među TOP 5 bila nominirana i Koprivnica.

čitam...