11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sanacija

Križevci sufinanciraju uklanjenje zapuštenih ruševnih objekata s do 15 tisuća kuna
K

Sufinanciranje od strane Grada iznosi 15.000,00 kuna po objektu.

Ne propustite

Grad Križevci poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se jave na Javni poziv za sufinanciranje uklanjanja zapuštenih ruševnih objekata koji, uslijed oštećenja ili dotrajalosti, predstavljaju opasnost ljudima i drugoj imovini ili tako zapušteni narušavaju vizuru grada, tj. dijela grada u kojem se nalaze.

Sufinanciranje od strane Grada iznosi 15.000,00 kuna po objektu, a na Javni poziv mogu se javiti fizičke i pravne osobe, vlasnici nekretnine (stambene, poslovne i stambeno-poslovne) koja se nalazi unutar I. i II. zone grada te uz pješačku stazu, pješačko-biciklističku stazu ili kolnik.

– Potres koji je 29. prosinca snažno pogodio Sisačku-moslavačku županiju, ostavio je posljedice i u Križevcima. Ukoliko bi se takav potres dogodio Križevcima, imali bi vrlo vjerojatno sličnu situaciju. Mi smo s ovom mjerom krenuli još 2019. godine, no tek dvoje sugrađana iskoristilo je ovu potporu do sada stoga pozivam sve vlasnike kuća ili zgrada koje su u lošem stanju da se jave na poziv i iskoriste ova sredstva prije nego nam se dogodi tragedija kao u Petrinji, Sisku i Glini – rekao je Rajn.

Cijeli javni poziv možete vidjeti OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SRETAN IMENDAN

[IMENDANI] Energični Benjamin i ležerni Ljubomir danas imaju razloga malo proslaviti

Kakav par lijepih imena! Benjamin i Ljubomir danas slave imendan. Benjamin je bučan, energičan, nepristran, jasan, aktualan, magičan, interesantan i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti