POKAZALO ISTRAŽIVANJE

Križevci treći put osvojili priznanje za najbolji grad u Hrvatskoj

Kada ste u okruženju Koprivnice, Varaždina, Bjelovara i drugih gradova koji su ovdje također nominirani, morate biti ponosni kao pobjednik. Križevčani zaslužuju najbolje i zato smo tu, poručio je gradonačelnik Mario Rajn.

09:37h
0
Foto: Grad Križevci

Križevci su najbolji grad u Hrvatskoj, pokazalo je istraživanje portala gradonacelnik.hr, Jutarnjeg lista i agencije Ipsos. Tu su titulu prigorskome gradu uručili jer je tijekom posljednje četiri godine postignut najveći napredak glede izdvajanja i ulaganja u kvalitetu života. Gradonačelnik Mario Rajn ponosan je nagradom, inače trećom ovoga tipa za Križevce.

– Kada ste u okruženju Koprivnice, Varaždina, Bjelovara i drugih gradova koji su ovdje također nominirani, morate biti ponosni kao pobjednik. Križevčani zaslužuju najbolje i zato smo tu – siguran je Rajn, govoreći o izboru koji se provodi za kategorije kvalitete života, najvećeg napretka u kvaliteti života, gospodarstva, povlačenja novca i EU fondova te obrazovanja i mladih.

Gradonacelnik.hr navodi kako su Križevci poboljšali efikasnost gradske uprave i indeks nezaduženosti, kao i visinu proračunskih izdvajanja za obrazovanje, socijalnu politiku i mlade te izdvajanja za usluge unaprjeđenja stanovanja.

Foto: Sjever.hr
Foto: Sjever.hr