najluđa noć

Križevci uz koncert Đanija Stipaničeva u 2022. ulaze s večeri šampanjaca i pjenušavih vina

Pozivamo sve posjetitelje da se zabave uz pripremljen program, klizalište i ugostiteljsku ponudu adventskih kućica, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka, poručuje gradsko vodstvo.

15:14h
0
Ilustracija // Foto: Mateo Alečković

Vodstvo Križevaca krajem studenoga otkrilo je kako će Prigorke i Prigorce u 2022. uvesti Đani Stipaničev, čiji koncert počinje u 22.30 sati. Ali to nije sve, kako se popularno kaže.

Najmlađi Križevčani točno će sutra u podne ispratiti staru i dočekati novu, 2022. godine. Dječji doček uključuje predstavu Lutkarskog kazališta Pučkog otvorenog učilišta Petrica na paviljonu na Strossmayerovu trgu, nakon čega će zabavni program uz pjesmu i ples voditi Spartans Gym. Vrhunac, uz konfete i zdravicu s dječjim šampanjcem, bit će u 12 sati.

Kada govorimo o odraslima, oni će od 20 sati na središnjem gradskom trgu moći kušati i osvojiti pjenušac te uživati u večeri šampanjaca i pjenušavih vina.

– Zbog održavanja dočeka Nove godine, u petak 31. prosinca 2021. od 22 do 00.30 1. siječnja 2022., za promet će biti zatvoren zapadni kolnik Trga J. J. Strossmayera do križanja s Ulicom bana Josipa Jelačića – pojasnili su iz ureda gradonačelnika.

– Pozivamo sve posjetitelje da se zabave uz pripremljen program, klizalište i ugostiteljsku ponudu adventskih kućica, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka! – dodaju.