Križevci

Vlada veliko zanimanje izlagača za nastup na Obrtničkom i gospodarskom sajmu

14:17h
0
foto: arhiva

Počele su organizacijske pripreme za 18. Obrtnički i gospodarski sajam, koji će se u Križevcima održati od 6. do 8. studenog, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta.

Organizacijski odbor sajma u četvrtak je održao radni sastanak u maloj Gradskoj vijećnici u Križevcima.

Utvrđen je program sajma, u okviru kojeg će uz tradicionalni dio programa prezentacije obrtničkih zanimanja, modne revija i revije frizura, izložbe malih životinja te zabavno-umjetničkog program, biti organizirane prezentacije i seminari.

Već sada postoji veliko zanimaje izlagača za sudjelovanje na sajmu i dobar dio izlagačkog prostora je popunjen.

Partner županijskog Obrtničkog i gospodarskog sajma ove je godine Požeško-slavonska županija, a predstavit će se i županija Zala iz Mađarske.

Za vrijeme sajma bit će organizirano i predstavljanje turističke ponude naše Županije, u suradnji s udrugama uzgajivača konja Bilogorski rendžeri i Potkalnički konjari.

Na odboru je odlučeno je da će cijena ulaznice biti 10 kn, a svi će posjetitelji biti uključeni u nagradnu igru u kojoj je prva nagrada mini traktor.

Župan Darko Koren na kraju je pozvao sve suorganizatore da ulože dodatni napor za animiranje što većeg broja izlagača i posjetitelja.

 

čitam...