MOTO UTRKA NAGRADA KRIŽEVACA

Križevcima će u nedjelju voziti stotinjak brzinaca, skutera i oldtimera, dođite na utrku čiji će dio prihoda ići u humanitarne svrhe

Tajnik AMK-a i MK-a Križevci Stjepan Peršin zahvalan je svima na pomoći u organizaciji koja će, nada se, doprinijeti da ovogodišnje izdanje bude primjer ostalima.

09:33h
0
Ilustracija // Foto: Mateo Alečković/Red Ring Production

Moto utrka Nagrada Križevaca 2020. održat će se u nedjelju u prigorskome gradu. Sjednica Organizacijskog odbora utrke održana je jučer, a na njoj je gradonačelnik Mario Rajn izrazio zadovoljstvo nastavkom tradicije.

Prijave su otvorene do sutra, a dosad je poznato kako će sudjelovati stotinjak natjecatelja. Pokrovitelji utrke su Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci i Hrvatski sabor. Tajnik AMK-a i MK-a Križevci Stjepan Peršin zahvalan je svima na pomoći u organizaciji koja će, nada se, doprinijeti da ovogodišnje izdanje bude primjer ostalima. Dakako, utrka će se odvijati u skladu s preporukama nacionalnog Stožera civilne zaštite.

Program počinje svečanim otvaranjem u 14 sati, nakon čega će uslijediti utrke po klasama. Vozit će brzinci (125 SP, 300 SST, 600 SST, 1000 CCM, Big Boys – veterani), skuteri (50, Open, No limit) i oldtimeri (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X). Proglašenje i završetak utrke očekuje se u 19 sati. Ulaznica je 30 kuna, a kao i svake godine dio prihoda ići će u humanitarne svrhe.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...