Sportske igre mladih

U Križevcima se sastali predstavnici Zajednice sportskih udruga, osnovnih škola i dječjih vrtića

14:04h
0
Podijeli objavu
Foto: Ured gradonačelnika

Zajednica sportskih udruga Grada Križevaca te ravnatelja i predstavnika osnovnih škola u Križevcima i općinama Kalnik, Gornja Rijeka i Sveti Petar Orehovec te dječjih vrtića održali su zajednički sastanak.

Okupljene je pozdravio zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi. Prezentirane su aktivnosti Zajednice sportskih udruga grada Križevaca vezane uz Dan Grada te je tajnik Zajednice sportskih udruga Draženko Kovačić istaknuo kako će se 24. travnja održati 22. Utrka ulicama grada i Sportske igre mladih.

Predstavljen je i prijedlog rasporeda utakmica i pojedinačnih utrka i predloženo je da se ove godine održi i humanitarna utrka pod nazivom Hodaj, trči, vozi za Maslačak.

– Radilo bi se zapravo o utrci gdje bi se plaćala startnina koja bi predstavljala donaciju za pomoć u radu Udruge Maslačak, a priključiti bi se mogli svi građani – rekao je Draženko Kovačić, tajnik Zajednice sportskih udruga.

Ujedno je izvijestio kako će se Olimpijski festival dječjih vrtića ove godine održati 5. svibnja te predstavio raspored ljetovanja učenika osnovnih škola u Dječjem odmaralištu na Pagu.

Sastanak se održao u Maloj vijećnici Grada Križevaca.

Podijeli objavu