drama

Krunoslav Kićo slabinac završio u komi nakon rutinske operacije, liječnici mu se bore za život

Posebno je potresen pjevač Duško Lokin, Kićin menadžer za inozemstvo i dugogodišnji prijatelj koji ne može vjerovati da se Slabinac bori za život.

03:08h
0
Krunoslav Kićo Slabinac - Badnjak na Koprivničkoj bajci
Foto: Nexus Produkcija

Naširoko poznati kantautor Krunoslav Kićo Slabinac (76) nalazi se u induciranoj komi i liječnici se bore za njegov život, piše Jutarnji.


Slabinac je prije nekoliko dana podvrgnut rutinskoj operaciji ugrađivanja srčanih premosnica u KBC-a Zagreb. Uslijedilo je nekoliko manjih intervencija, no činilo se da je sve u redu.

– Nakon operacije oporavak je tekao uredno međutim nakon što mu je naglo pozlilo smješten je u jedinicu intenzivne skrbi. Trenutačno, Slabinac je u induciranoj komi, nalazi se na respiratoru i u životnoj je opasnosti – potvrđeno je Jutarnjem iz KBC-a Zagreb.

Posebno je potresen pjevač Duško Lokin, Kićin menadžer za inozemstvo i dugogodišnji prijatelj koji ne može vjerovati da se Slabinac bori za život.

– Sve je istina, Kićo je jako loše, evo njegov sin mi je javio da je na respiratoru. Ne mogu vjerovati. Čuli smo se nedavno u nije mi ni spomenuo da ide u bolnicu na operaciju.

U veljači se vratio iz Australije, pazite s tih velikih vrućina i sve je bilo u redu. Sada čujem da su mu ugradili tri stenta, pa što je to, pola ih na estradi ima stentove i svi su dobro. Ne znam zašto se njemu tako zakomplicirala situacija. Kićo je prije par godina imao težak moždani, možda je i to sada pogoršalo situaciju, evo, ne znam, baš sam u brizi. Volio bih mu otići u posjet, ali ne mogu jer je na intenzivnoj njezi i korona je, pa se nadam da barem njegovi sinovi mogu do njega – rekao je Lokin.

Nekada je bio najveći zavodnik, boem i roker, a za njega i danas kažu da je najveći showman svoje generacije.

čitam...