SOLDAT

KUD Mudlin nagrađivanom predstavom oduševio publiku u domaćem Peterancu

Svakako da je najveća trema prisutna kada glumimo pred domaćom publikom, ali ovacije, osmijeh i pokoja suza gledatelja pokazatelj su da smo opravdali dodijeljeno nam povjerenje i svakako daju motivaciju za nastavak rada, poručili su iz KUD-a Mudlin.

11:15h
0
Foto: KUD Mudlin

Premijera nagrađivane predstave Soldat u izvedbi Kulturno-umjetničkog društva Mudlin iz Peteranca održana je u subotu u Peterancu.

Odličnu izvedbu pogledalo je stotinjak gledatelja, a koliko je bilo uspješno govore pozitivne kritike publike koja je s oduševljenjem budno pratila radnju igrane tragikomedije.

– Oduševljeni smo prije svega brojem gledatelja, a još vise pozitivnim reakcijama istih. Svakako da je najveća trema prisutna kada glumimo pred domaćom publikom, ali ovacije, osmijeh i pokoja suza gledatelja pokazatelj su da smo opravdali dodijeljeno nam povjerenje i svakako daju motivaciju za nastavak rada -poručili su iz KUD-a Mudlin.

Podršku KUD-u Mudlin došao je dati i načelnik Općine Peteranec Krešimir Matijašić koji je u svojem govoru zahvalio članicama i članovima KUD-a na doprinosu u promociji Općine Peteranec diljem Hrvatske. Dodatno je istaknuo kako se rad i trud zaista isplatio i da ga je Općina spremna, kao i do sada, podržati. Također, premijeru Soldata posjetili su i predstavnici brojnih udruga Općine, kao i prijateljskih kazališta KUD-a.

Podsjetimo, KUD Mudlin već drugu godinu uzastopno predstavlja Koprivničko-križevačku županiju na državnom natjecanju kazališnih amatera.

čitam...