chefovi kuhaju

Kuhar Slavko Švagelj pokrenuo slatku akciju: Ispecite kolače za djecu u Petrinji, u utorak vozim iz Križevaca

11:56h
0

Križevački kuhar s londonskom adresom, ovih je dana u potresom pogođenom području gdje s hrvatskim chefovima kuha za unesrećene.


– Hvala svima na donacijama, potpori, i onim divnim ljudima koji su u bilo kojem drugom obliku pomogli. Ako su majke i žene doma od volje da nam malo kolača ispeku za djecu i kuhare bio bih vam zahvalan. Ja mogu pokupiti sutra/utorak iz Križevaca..
Ako imate također cigle ili crijepa da odvojite i pošaljete da pokrijemo krovove koji su ovih dana na kiši – napisao je na svojem Facebook profilu.

Dodao je kako kuharski posao nije lagan, no Hrvatski chefovi su dokazali da su uvijek bili spremni za svaku humanost i velik respekt svima i naklon.

– Ne pišem ovo zato jer sam i sam kuhar, ovaj posao nije nimalo lagan ali ga radimo sa srcem i unosimo ljubav. Tu ljubav prema kuhanju prenosimo svim stanovnicima Siska, Petrinje, Gline i okolnim selima i ljudima koji su ovdje pogođeni potresom i oni to osjete.
Svaki kuhani obrok i upoznavanje sa stanovništvom svakog dana ispuni ti dušu nekom novom pričom. Ljudi diljem Hrvatske su rado dali ruke da nam pomognu što jako puno znači. Svaki topli razgovor i suze koje nam žene i stariji ostave na mjestu izdavanje hrane nas zaboli, ali nas i povezuje. Za to smo tu, i nećete ostati sami, napisao je Slavko.

On kolače može u utorak preuzeti u Križevcima. Također, kolače za srijedu ili četvrtak može preuzeti svojim vozilom u Zagrebu, a za sve dodatne informacije o mjestu i vremenu preuzimanja možete mu se obratiti u inboks njegovog profila na Facebooku.

čitam...