10 godina od dokumentarnog filma

Kultni bendovi okupit će se ovoga vikenda i velikim koncertom podsjetiti kako “Koprivnica pleše pogo”

Podsjetimo, "Koprivnica pleše pogo" film je o ključnim akterima koprivničke glazbene scene, koja je uz vrlo značajne klubove, obilježila i cjelokupnu domaću scenu, još od prostora poput Cvrčka, pa Green Milea, legendarnog kluba Kuglana, pa sve do danas.

18:00h
0
Svojim energičnim nastupom dečki iz Overflowa još su jednom oduševili publiku // foto: Mario Grobenski

Veliki koncert čak 12 bendova održat će se ovoga vikenda u Koprivnici, povodom obilježavanja deset godina od dokumentarnog filma “Koprivnica pleše pogo”.

Dvodnevni program na rasporedu je u petak i u subotu, a na koncertima će nastupiti koprivnički bendovi koji su obilježili alternativnu scenu ovoga grada. U petak će u Kulturno kreativnom centru Pixel biti tribina o koprivničkoj glazbenoj sceni na kojoj će govoriti pjevač benda Overflow, Goran Živković Žika, Domagoj Ljubić, dugogodišnji aktivni sudionik koprivničke scene te Matej Perkov. Projekcija filma bit će od 19 sati, a tribina je na rasporedu od 20.30.

U subotu program seli u prostor FUNK-a u koprivničkom Kampusu, gdje će nastup održati čak 12 koprivničkih bendova.

– Posebnost ovog događaja je u tome što će reunion nastup održati njih čak devet, bendovi koji su svojevremeno predstavljali Koprivnicu diljem regije, a okupili su se ponovno samo za ovu prigodu – kažu organizatori. Zasvirat će Analna Psorijaza, Pillow Pack, Suho Grlo Nos, EpePe, Barkod, Dead Fish, Kaje z glavom!?, M.R.LJ.A., Red edition, a pridružuju im se još uvijek aktivni Savant, One Step Away i Rens Argoa. Cijena ulaznice iznosit će 15kn, a može se kupiti na blagajni FUNK-a.

Podsjetimo, “Koprivnica pleše pogo” film je o ključnim akterima koprivničke glazbene scene, koja je uz vrlo značajne klubove, obilježila i cjelokupnu domaću scenu, još od prostora poput Cvrčka, pa Green Milea, legendarnog kluba Kuglana, pa sve do danas.

čitam...