Humanitarni Halloween Udruge Šegrtsko srce

Kupnjom “strašnih” kolačića omogućite tople obroke učenicima Obrtničke škole Koprivnica slabijeg imovinskog statusa

Uz to, Udruga učenicima slabijeg imovinskog statusa osigurava i školske udžbenike i bilježnice te radnu odjeću za praktičnu nastavu.

11:30h
0
Foto: Matija Gudlin

Došlo je to vrijeme u godini kada će prostori Obrtničke škole Koprivnica biti u ruhu Noći vještica, a sve u dobrotvorne svrhe. Točnije, još jedan Humanitarni Halloween u organizaciji Udruge Šegrtsko srce održat će se sutra ispred glavnog ulaska u dvoranu Obrtničke škole  s početkom u 18 sati. I ove godine “strašne kolačiće” su pripremile majstorice slastičarke zajedno s učenicima iz škole.

Podsjetimo, Humanitarna udruga Šegrtsko srce već tradicionalno organizira humanitarni Halloween u sklopu kojeg se mogu kupiti spomenuti prigodni Halloween kolači, a sredstva prikupljena prodajom „strašnih“ slastica namijenjena su osiguravanju toplog obroka u školi učenicima slabijeg socijalno-imovinskog statusa.

Uz to, Udruga učenicima slabijeg imovinskog statusa osigurava i školske udžbenike i bilježnice te radnu odjeću za praktičnu nastavu. Također, Udruga im pomaže i u ostalim situacijama, kao što su plaćanje maturalnog putovanja, putovanja na natjecanja i slično.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin