Prilika koja se ne propušta

Kupujte u KTC-u i osvojite Suzuki Celerio, putovanje u Prag, laptop…

11:22h
0
Foto: ilustracija

Povedite dragu osobu u Prag, osvojite Suzuki Celerio i surfajte na novom laptopu. Sve to vam omogućuje vaša omiljena trgovina KTC!

Zato požurite u kupovinu u vaš KTC gdje vas svakodnevno čeka ljubazno osoblje, a na policama svježi, domaći i više nego povoljni proizvodi.

Neka vam kupovina postane užitak, a usput zaigrajte s nama i osvojite vrijedne nagrade!

Nagradne igre

U KTC-ovim trgovinama od nedjelje, 1. studenog, počele su nove nagradne igre, koje nikako ne smijete propustiti!

Kupite pakiranje 4×1,5 litru trajnog mlijeko ‘z bregov ili voćni nektar Vindi A+C+E u pakiranju 4×1 litra, a sretnim dobitnicima KTC poklanja 23×1300 kuna i 23×800 kuna poklon bon kojim se možete opskrbiti za duge zimske dane.

Kupite minimalno 220 grama Dorina čokolade i osvojite automobil Suzuki Celerio te 25 puta poklon bon od 100 kuna Kraševih proizvoda!

Povedi osobu dragu u šetnju po Pragu, ali prvo zaigrajte! Kupite 5 litara Staropramena i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti 10 x putovanje u Prag za dvije osobe, 100 kišobrana Staropramen i 40 majica s kapuljačom.

U nagradnoj igri sudjelujte i kupnjom Lino proizvoda u vrijednosti od 40 kuna i osvoji 10 x laptop, 20 x smartphone i 20 paketa Lino proizvoda.

U KTC-u vas očekuje i mnoštvo drugih iznenađenja, a više o nagradnim igrama pročitajte na http://www.ktc.hr/

čitam...