Nova trgovina u Koprivnici

Kupujte u Linksu i osvojite računalo, laptop, mobitel…

09:25h
0
Links je otvorio svoja vrata u Koprivnici // Foto: Matija Gudlin

Links, jedan od vodećih dućana informatičke opreme u Hrvatskoj, a od sada je prisutan i u Koprivnici u strogom centru grada, na Florijanskom trgu 10, gdje je otvorio novi Links Pick up store.

Što znači pick up store? Vrlo jednostavno. Iz kućne fotelje na web shopu www.links.hr naručite proizvod koji želite i podignite ga u koprivničkoj poslovnici. Kupovina nikad nije bila brža i povoljnija, a platiti se može ili online ili pri preuzimanju proizvoda.

I ove godine Links organizira veliku nagradnu igru za sve svoje kupce sa fondom nagrada preko 40.000 kuna! Kupite proizvod u Linksu u periodu od 5. prosinca 2015. do 10. siječnja 2016. godine, ispunite kupon i imate priliku osvojiti jednu od čak 100 nagrada.

Glavna nagrada je računalo u vrijednosti od 20.000 kuna, a od ostalih 100 nagrada tu je i laptop, mobitel, tableti, hrpa periferije…

Više o nagradnoj igri pogledajte ovdje

Također, u dućanu imate i jedinstvenu priliku isprobati Oculus Rift prije njegova izlaska na tržište. Uronite u svijet virtualne stvarnosti i iz prve ruke saznajte kako bi mogla izgledati budućnost “gaminga” kao i zamisliti na koji način bi Vi koristili Oculus Rift.

Pogledajte kako je to izgledalo na ovogodišnjem Infogameru.

U Linksu potražite prijenosna računala, tablete, smartphone i mobitele, smartwatcheve, računala, komponente, software, periferiju, potrošačku elektroniku, e-book čitače, modding opremu, uredsku opremu, kabele i adaptere, kamere, memorijske kartice, sportske kamere, gadgete, MP3/MP4 uređaje, media cantre i playere i još mnogo toga.

Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 9 – 13 i od 16 – 19 sati, a subotom od 8 – 13 sati.

Posjetite trgovinu, nazovite na broj telefona (0)48 626-888 ili sve što vas zanima pitajte putem emaila koprivnica@links.hr

čitam...