Jedinstvena manifestacija

Kušajte vrhunska vina na prvom koprivničkom Wine Festu

16:15h
0
Za 70 kuna kušajte sva vina iz ponude // Foto: Udruga KURS

Subotnji Wine Fest će se održavat od 18 do 23 sata, a cijena čaše s kojom će biti moguća degustacija svih ponuđenih vina, u vidu svojevrsne kotizacije je 70 kn.

U sklopu Božićne bajke ove će se subote u šatoru u koprivničkom gradskom parku održati jedinstvena manifestacija na ovim prostorima – Prvi Koprivnica Wine Fest.

Sa svojim vinima predstavit će se poznati podravski vinari Matočec, Kostanjevec, Jušta, Ban, Vujić, Koren, Cik i Topolovčan, a od vinara na nacionalnoj razini, svoj su dolazak najavili Galić, Stina, Ivančić i Kurtalj. Vrhunski vinari građanima će predstaviti te na kupnju ponuditi svoje proizvode.

Grad je osigurao organizacijsku potporu, dok će prigodnu gastro ponudu pripremiti Podravkini promotori kulinarstva.

Šator u kojem će se održati Wine Fest // Foto: Udruga KURS

Subotnji Wine Fest održavat će se od 18 do 23 sata, a cijena čaše s kojom će biti moguća degustacija svih ponuđenih vina, u vidu svojevrsne kotizacije je 70 kn.

Idejni pokretači Koprivnica Wine Festa su Tomislav Zalar i Domagoj Matković, a u organizacijskom odboru su i Zlatan Heinrich te Dejan Sučević.

– Drago nam je da su podravski vinari prepoznali našu ideju i da su se odazvali u velikom broju jer osim promocije samih vina, ovo je prilika i da se gosti festivala kroz razgovor s vinarima, upoznaju i s ostalim oblicima ponude koju pružaju vinske ceste ovoga kraja te da time ovaj događaj doprinese promociji i razvoju turističke ponude Koprivnice i cijele županije – rekao je Tomislav Zalar.

Ugodnu glazbenu kulisu osigurat će mladi duet Lunar Night.

Koprivnica Wine Fest // Plakat