modni dodatak

Lacković i Janči istaknuli značke s pijetlom i dali podršku projektu Volim Podravinu: Moramo raditi na promociji svojega

16:30h
0

Na sjednici Gradskog vijeća grada Đurđevca gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković na svojim su odijelima imali zanimljive značke. Malo boljim gledanjem vidi se kako se radi o malim pijetlovima. Naime, značke su simbol županije i podrška novopokrenutom projektu Volim Podravinu.

– Značka pijetla simbolizira našu županiju i projekt Volim Podravinu. Projekt je to koji promovira sve kulturne, prirodne, gastro, eno i društvene posebnosti naše Podravine. Da nas u budućnosti ne bi miješali sa Slavonijom i Zagorjem moramo svi zajedno raditi na promociji onoga što imamo ovdje u Podravini – rekao nam je Željko Lacković.

Volim Podravinu naziv je platforme za promociju prirodnih ljepota, kulturne baštine, načina življenja, umjetnosti, enogastronomije, događanja i zanimljivosti našega kraja omeđenog Bilogorom i Dravom netom otvorene na Facebooku i Instagramu.

Urednici i suradnici su književnica i obožavateljica zavičaja Božica Jelušić, biolog, istraživač i publicist Goran Šafarek te geolog i kolekcionar Martin Mahović. Pozivaju na uključivanje – prvo virtualno pa i u stvarnosti kada se ukaže prilika. Prva objava je Čarobni trokut Podravine.

čitam...