-1 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Larisa Musić nastupila za reprezentaciju Hrvatske
L

Ne propustite

U susretu streljačkih reprezentacija Hrvatske, Slovenije i Srbije, koji se odvijao u Zagrebu, za juniorsku reprezentaciju hrvatske u disciplini standard zračna puška-juniorke nastupila je natjecateljka S.Š.K. Podravka Larisa Musić.

Reprezentacija juniorki Hrvatske nastupila je u sastavu Tanja Perec (392), Larisa Musić (389) i Ana Kobilšek (392) otpucana kruga, te je s ukupno 1173 postignuta kruga zauzela drugo mjesto iza prvoplasirane reprezentacije Slovenije koja je postigla 1176 krugova. Treće mjesto osvojile su juniorke Srbije sa 1166 otpucanih krugova.

Nakon dva dana natjecanjau u kupnom plasmanu prvo mjesto osvojila je reprezentacija Srbije sa 11 472 otucana kruga ispred drugoplasirane reprezentacije Hrvatske sa 11 466 otpucanih krugova, a treće mjesto osvojila je reprezentacija Slovenije sa 11 379 otpucanih krugova.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Mlade nade Graničara gostovale u Maksimiru i u dva susreta pobijedili Dinamo

Mlade nade đurđevačkog Graničara gostovale su na Maksimiru i odmjerile snage sa selekcijama otvorene škole Dinama. Pioniri do 12 godina...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti