Nasmijte se do suza

Legendarna Audicija nakon 30 godina dolazi u Koprivnicu

11:44h
0

Započela je spektakularna turneja humoristične predstave Audicija, Željka Ninčića, povodom jubileja 30 godina izvođenja predstave.

Ova legendarna predstava, koja ruši nacionalne i vjerske razlike, a prvi put je odigrana davne 1984. godine, dolazi i u Koprivnicu!

Održat će se u petak, 27. studenoga s početkom u 19 sati, u hotelu Podravina.

Turneja će trajati sve do lipnja 2016. godine, a procjenjuje se da bi mogla privući čak 100.000 gledatelja. 

Audicija je jedinstvena kazališna predstava s britkim humorom i stalnom interakcijom s publikom, koju nikako ne smijete propustiti.

Ako želite pobjeći od tmurne svakodnevnice, Audicija na svoj način progovara o aktualnim i ozbiljnim pojavama u društvu, čemu ćete se sigurno dobro nasmijati i zaboraviti na sve probleme.

Legendarni lik Marinka Ćutuka utjelovit će poznati glumac Željko Ninčić, idejni tvorac predstave, koji tvrdi da se upravo kroz humor može najlakše odgovoriti na osjetljive teme i da smijeh publiku puni pozitivnom energijom, koja nam je danas najpotrebnija.

U 30 godina Audicija je odigrana preko tri tisuće puta, a gledalo ju je više od dva milijuna gledatelja u svim zemljama u okruženju i po tome je apsolutno neprikosnovena i kultna predstava ovih prostora.

Audicija je ujedno jedina kazališna predstava koja se i nakon raspada bivše države gledala u svim novonastalim državama.

Zato požurite po svoje ulaznice, po cijeni od 60 kuna, koje se prodaju na kioscima Tiska, Petrol benzinskim postajama, u sustavu eventim.hr i na recepciji hotela Podravina.

Za više informacija posjetite: www.audicijanincic.com.