Legendarna Podravkina golmanica Ljerka Krajnović čestitala najboljim Lino višebojcima

09:40h
0
Ljerka Krajnović, Valter MAtošević i Ahmad Sharbini s malim sportašima i Linom u Čavlima // Foto: Robert Valai - Sportske novosti

Podravkinim rukometašicama koje su gostovale na Lino višebojcu pridružila se i Ljerka Krajnović, jedna od ponajboljih hrvatskih vratarki svih vremena i jedan od najzaslužnijih za Podravkino osvajanje naslova europskih prvakinja. Ljerka se zajedno s Valterom Matoševićem osvajačem dvije zlatne olimpijske medalje i svjetskog zlata, te popularnim riječkim nogometašem Ahmadom Sharbinijem družila s učenicima OŠ Čavle.

– Bilo je prelijepo doživjeti toliko dječjeg veselja, njihovu silnu pozitivnu energiju, mene i Valtera njihovo navijanje vratilo je u „stare dane” i  uživali smo  u svakoj minuti – rekla je Ljerka ne krijući zadovoljstvo zbog poziva iz Podravke.

Legendarni golmani su u suradnji s omiljenim nogometašem djeci uputili prekrasnu poruku o tome koliko je važno baviti se sportom, biti dio tima, radovati se pobjedi i naučiti kako sportski podnijeti poraz.  Njihove čestitke najboljima dugo će u svojim srcima nositi Morena Maršanić i Karlo Veseli.

Fotografije: Robert Valai – Sportske novosti

{vsig}sport/ostalo/02-2014/lino-krajnovic{/vsig}