korak više?

Legradski Graničar želi u Četvrtu HNL, Baranašić: Ne trebaju novi igrači, trebali bi samo pojačati treninge i ozbiljnost

U netom prekinutoj Prvoj ŽNL legradski Graničar bio je trećeplasirana momčad lige, odmah iza Borca i Bratstva. Baranašić je svjestan kako je Imbriovec vanserijski, bolja momčad, dok je Bratstvo tu negdje.

10:55h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Graničar iz Legrada izrazio je želju za sudjelovanjem u Četvrtoj HNL. Prepreka bi im mogla biti činjenica kako nemaju dva potrebna mlađa uzrasta koji su jedan od bitnijh uvjeta u međužupanijskoj ligi, no na tome se radi, rekao nam je predsjednik kluba Marijan Baranašić.

– Radimo da okupimo one najmlađe, limače. Dat ćemo sve do sebe. Što se tiče Četvrte HNL, mislim da smo dosta kvalitetni. Ne trebaju neka pojačanja, trebamo samo pojačati treninge i ozbiljnost. Sredina tablice bi nam bila dostatna. Naš domaći teren je neosvojiva tvrđava – govori Baranašić.

U netom prekinutoj Prvoj ŽNL legradski Graničar bio je trećeplasirana momčad lige, odmah iza Borca i Bratstva. Baranašić je svjestan kako je Imbriovec vanserijski, bolja momčad, dok je Bratstvo tu negdje. Legrad je još u igri što se tiče kupa, u četvrtfinalu su gdje će igrati protiv Ferdinandovca. Bliži se ljeto, a s njim i ljetni prijelazni rok.

– Zasad nam nitko nije najavio odlazak. Mislim da ni neće, ono što smo se dogovorili s dečkima gledamo da poštujemo, svi smo kao jedan, moglo bi se reći. Među dečkima je ‘pajdašija’, zato je tu i rezultat. Bili smo i jači po imenima, ali nije bilo rezultata – prisjeća se Baranašić.

Do danas su se klubovi morali službeno izjasniti žele li nastupati u višoj ligi, ako za to imaju uvjete. U Graničaru sad čekaju povratnu informaciju iz županijskog saveza jesu li zadovoljili uvjete, hoće li se što moći riješiti.

 

Loading...