Sjajan mladić

Leon Zelenko u današnjem finalu osvojio peto mjesto, sutra vozi završno superfinale, Danijel Zelenko: Bilo je problema s motorom, ali smo optimistični

Nakon što je u prošla dva dana u kvalifikacijama osvojio drugo i šesto mjesto, u današnju utrku Leon Zelenko je krenuo s petog mjesta. U svojoj klasi 125 Micro MAX Leon je stalno u vrhu poretka.

13:17h
0

Već nekoliko dana mladi se vozač nalazi u Portugalu na stazi Algarve sa svojom ekipom i obitelji. Nakon što je u prošla dva dana u kvalifikacijama osvojio drugo i šesto mjesto, u današnju utrku Leon Zelenko je krenuo s petog mjesta. U svojoj klasi 125 Micro MAX Leon je stalno u vrhu poretka.


Kako nas je obavijestio Leonov otac, Danijel Zelenko, bilo je malih problema u jučerašnjoj utrci.

– U drugoj kvalifikacijskoj utrci imali smo problem s motorom, te smo s vodeće pozicije nakon drugog kruga pali tek na devetu poziciju i uspjeli završiti šesti. Unatoč problemima, optimistični smo i jedva čekamo završnicu – javio se SMS porukom otac mladog vozača.

U današnjoj utrci Leon Zelenko osvojio je sjajno peto mjesto! Bila je ovo utrka finala, dok se sutra vozi superfinale. Već nekoliko dana mladi Leon na sjajan način promovira svoj grad Koprivnicu i Hrvatsku. Želimo mu puno sreće na sutrašnjoj superfinalnoj utrci!

čitam...