Bablje ljeto na izmaku

Lijepa Koprivničanka zavodljivom košuljom i jednim slatkim detaljem poziva na uživanje na suncu

21:00h
0
Foto: Ivan Balija

Onog trena kad je naše oko ugledalo ovu mladu damu, nekako nam je glavom protutnjalo “kako bi bilo dobro sad otići negdje u prirodu i upriličiti jedan dobar piknik”. Ne znamo zašto. Možda zbog mašne u kosi!

Ležerno raskopčana traper košulja, skinny traperice i bijele patike kombinacija su koja je gotovo uvijek pun pogodak, a ova Koprivničanka je uspjela dobro povezati sva tri odjevna predmeta. Crvena kraća jaknica odlično ide uz svjetlo plavi traper, a s obzirom da se radi brušenoj koži, super se paše uz sportski stajling. Crvena kožna jakna već je nekoliko sezona omiljeni model poznatih “it” djevojaka. Izgleda i bolje od klasične crne, zar ne?

I za kraj, mašna u kosi! Mašne su već duže vrijeme protkane u modu – prvo smo ih nosili oko vrata, pa struka, na cipelama, torbama i reverima, a posljednji niz godina najviše ih nosimo kao detalj u kosi! Podiže svaki outfit, a istodobno kod ove Koprivničanke dodatno u prvi plan stavlja i lijepo lice.

Šteta što nam odlazi bablje ljeto koje nas je častilo suncem i ugodnim temperaturama posljednjih dana. Nadamo se da će Koprivničanke biti maštovite i kad dođe tmurno vrijeme.

Foto: Ivan Balija

čitam...
Loading...