ZA NABAVU ZAŠTITNIH MASKI I OPREME

Lijepa vijest! Križevačka tvrtka Friš donirala 30 tisuća kuna koprivničkoj bolnici, dr. Devčić: Trideset tisuća puta hvala

FRIŠ d.o.o. poduzeće je za proizvodnju, prodaju, servis i održavanje starter akumulatora i industrijskih baterija, te sakupljanje i oporabu otpadnih akumulatora i baterija.

14:09h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

U moru sumornih vijesti stigla je i jedna lijepa. Križevačka tvrtka Friš d.o.o. odlučila je Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek donirati 30.000 kuna za nabavku zaštitnih maski i ostalog medicinskog pribora za zaražene koronavirusom.

– Naš vlasnik je u životnoj dobi kada razmišlja malo više o svome zdravlju, a također i zdravlju drugih ljudi. U biti u početku smo htjeli bolnici donirati respirator, ali shvatili smo da je ti ipak iznad naših financijskih mogućnosti pa smo počeli razmišljati kako da odmah i sad pomognemo. I tako smo odlučili na ovaj način pomoći koprivničkoj bolnici – rekla nam je direktorica poduzeća Kristina Ištvanović Kostanjevec.

– Trideset tisuća puta hvala – rekao je ravnatelj bolnice Mato Devčić direktorici Friš d.o.o., prenosi nam dojmove naša sugovornica.

FRIŠ d.o.o. inače je poduzeće je za proizvodnju, prodaju, servis i održavanje starter akumulatora i industrijskih baterija, te sakupljanje i oporabu otpadnih akumulatora i baterija. Naša sugovornica nam je rekla i kako danas, u ovo nesigurno doba, funkcionira poduzeće koje je još 1985. godine počelo sa radom i to popravljajući akumulatore.

– Već deset dana provodimo stroge mjere zaštite na radnom mjestu. Smanjili smo broj ljudi u smjenama također. U svakom slučaju nitko nije dobio otkaz niti je zakinut, a konkretne mjere smo poduzimali kako bi osigurali sigurnost – zaključila je Ištvanović Kostanjevec.

čitam...
Loading...