Darujte osmijeh Laticama

Likovni umjetnici donirali 30-ak umjetničkih djela koja možete kupiti na aukciji

10:21h
0
Prva humanitarna likovna kolonija Udruge Latice
Humanitarna likovna kolonija // Foto: Udruga Latice

Prihod od aukcijske prodaje namijenjen je provedbi programa i projekata Latica, kao što su rehabilitacija djece s teškoćama u razvoju, terapijsko jahanje i poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama.

Od sredine prosinca u izlozima Knjižnice Fran Galović postavljena je izložba slika namijenjenih aukcijskoj prodaji u okviru humanitarne akcije „Darujte osmijeh Laticama”.

Poznati i manje poznati likovni umjetnici donirali su 30-ak umjetničkih djela nastalih na likovnoj koloniji, a prihod od aukcijske prodaje namijenjen je provedbi programa i projekata Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, kao što su rehabilitacija djece s teškoćama u razvoju, terapijsko jahanje i organizacija poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama.

S obzirom na to da je u izlozima knjižnice izložen samo dio slika i da se postav izmjenjuje, sve slike namijenjene aukciji mogu se vidjeti na Facebook stranici Udruge i u Facebook grupi Slike za aukciju humanitarne akcije „Darujte osmijeh Laticama“, a direktno u licitaciju možete se uključiti putem linka, na službenoj stranici Latica.

Osim aukcije spomenutih slika koja će održati sredinom veljače, humanitarna akcija „Darujte osmijeh Laticama“ obuhvaćala je i prikupljanje donacija prodajom lampiona na otvaranju Koprivničke bajke te iznajmljivanjem klizaljki na koprivničkom klizalištu.

Zainteresirani mogu sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji i uplatom donacije, a više informacija o tome može se pronaći na internetskoj stranici Udruge.