Imajte što imaju profesionalci

Links predstavio nova računala za profesionalne gamere

06:30h
0
Foto: Links.hr

Links od sada svojim kupcima nudi licencirana računala koja se koriste na Intel Extreme Masters turnirima za profesionalno igranje.

Dvije su nove verzije računala za gaming: EM Challenger i IEM Champion. Links je u suradnji s Intel i ESL stručnjacima sastavio IEM Challenger kako bi bio optimalan za igranje, te IEM Champion koji je uz bok računalima koja se koriste na Intel Extreme Masters turnirima za profesionalne igrače.

Računala su sastavljena od najkvalitetnijih komponenti, a svako računalo iz limitirane IEM serije sadrži specijalnu holografsku naljepnicu i licencu.

Links trgovina u Koprivnici // Foto: Matija Gudlin
Links trgovina u Koprivnici // Foto: Matija Gudlin

Ujedno, kupnjom računala podržavate eSport, a dio prihoda od njihove prodaje ide na nagrade na IEM turnirima!

Uz kupnju Links IEM Challenger ili IEM Champion računala dobivate i vaučer sa super igrama.

Potpuno besplatno kući nosite i igre Just Cause 3 i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, a u paketu su i dodatni sadržaji i ostale benificije za popularne besplatne igre Warface (dodatci u vrijednosti oko 140kn) i World of Warships (premium brod, doublooni). Više o računalima i projektu možete pročitati ovdje.

Proizvode je moguće naručiti preko links.hr online dućana i podignuti ih u Links poslovnici u Koprivnici. Način plaćanja odabiru kupci pa je prilikom podizanja proizvoda u poslovnici, moguće platiti gotovinom ili karticom.

u Linksu potražite širok asortiman informatičke opreme // Foto: Matija Gudlin
u Linksu potražite širok asortiman informatičke opreme // Foto: Matija Gudlin

Links podržava i preporučuje online kupnju pa je omogućio odlične uvjete za svoje kupce. Online kupnjom ostvarujete 5 % popusta na bilo koji proizvod, a dostava proizvoda u poslovnice potpuno je besplatna. Dostava je besplatna i na kućnu adresu, ako je iznos narudžbe veći od 1.000 kuna.

Naručite proizvode online te ih brzo i jednostavno podignite u Links poslovnici u samom centru Koprivnice, na adresi Florijanski trg 10.

Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 9 – 13 i od 16 – 19 sati, a subotom od 8 – 13 sati.

Posjetite trgovinu, nazovite na broj telefona (0)48 626-888 ili sve što vas zanima pitajte putem emaila koprivnica@links.hr

čitam...