Lino višebojac oduševio koprivničke osnovce

21:39h
0

101105-lino-mBivši rukometni golman Vlado Šola, karatistica Ana Marija Čelan, hrvač Sandro Frankol i nova pjevačka zvijezda Vilibald Kovač oduševili su učenike Osnovne škole „Antun Nemčić-Gostovinski” na popularnoj priredbi Lino višebojac, koja je u petak održana u Koprivnici.

Nova sportska dvorana spomenute osnovne škole bila je ispunjena mladim natjecateljima i njihovim navijačima, a na kraju su najsretniji bili Iva Papac i Filip Vusić, pobjednici koprivničkog izdanja Lino višebojca. Iva inače trenira rukomet u Podravki, a Filip je mladi hrvač Podravke.

101105-linopobjednici-mKao i uvijek na ovoj popularnoj priredbi koju već tradicionalno organiziraju Sportske novosti i Podravka, dvorana je bila ispunjena pozitivnim vibracijama i veseljem koje su stvorili mališani, bodreći svoje favorite.

Vilibald Kovač po prvi put je promovirao novu himnu Lino višebojca, a osim popularnog Vilija pjevao je i mladi Sandro Turković. Violinu je odsvirala Lina Musić, a gitaru jan Samaržija. Najbolji sastavak na temu „svijet po mom” pročitala je Latica Ilić.

Mlade natjecatelje bodrili su koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić, članovi Uprave Podravke Lidija Kljajić i Krunoslav Bešvir, direktor Sportskih novosti Janko Goleš te glavni i odgovorni urednik tog sportskog dnevnika Robert Šola.

101105-vili-mOpširno izvješće s koprivničkog višebojca možete pročitati u Sportskim novostima u ponedjeljak.

čitam...