kakav gospodin

Ljepotan uz perfektan kaput iskombinirao sjajan modni dodatak koji ipak više preferiraju žene

Taman dok smo rekli kako je teško uloviti lijepog muškarca i to ne zato jer ih nema, već zato što kao da se skrivaju od nas, našli smo još jednog.

21:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Taman dok smo rekli kako je teško uloviti lijepog muškarca i to ne zato jer ih nema, već zato što kao da se skrivaju od nas, našli smo još jednog. Zaboravite sve kaj ste čuli, možete (i trebate!) nositi crno i tamno plavo zajedno. Ova kombinacija savršena ja za sve one koji se malo žele odmaknuti od totalno crnog looka, ali opet ne previše.

Upravo je to ovaj Koprivničanac uspio. Spojio je dvije boje za koje mnogi kažu da ne idu jedna uz drugu, a ovo je najmanja razlika koju možeš učiniti ako se želiš odmaknuti od crne, a s druge strane ostati u svojoj all black sigurnoj zoni.

U ruci nosi idealnu mušku torbu u kojoj nosi sve što mu je potrebno u tom trenu, a ako ste neki iz naslova pomislili da se radi o ženskoj torbi – prevarili ste se.

Gležnjače na muškim stopalima sve su češća pojava, a on ih nosi odlično i točno onako kako treba, da bi se vidjele potrebno je malo “zasukati” nogavice ili ih “pospremiti” u čizmice.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...
Loading...