Nagradnjača

LJETO NA ŠODERICI “Imovina” dolazi u četvrtak i ne propušta se, imamo ulaznice!

Predstave se izvode na jezeru Šoderica, a u slučaju lošeg vremena predstava će biti izvedena u dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici.

13:00h
0
Foto: Sanjin Bojić

Ljeto na Šoderici ovoga četvrtka donosi još jednu predstavu koja se ne propušta!


“Imovina” je predstava za koju je tekst napisao i režiju napravio Jan Kerekeš, a igraju Mirna Medaković Stepinac (Rafaela), Jan Kerekeš (Žec), Zoran Pribičević (Zvonkec) i Luka Petrušić (Brankec).

Portal ePodravina.hr za svoje čitatelje ima dva puta po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti jest pratiti upute na našem Facebook portalu.

– Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga. Čovjek često drži do svog ponosa i ne popušta u svojim odlukama, no još je teže kad se s druge strane pregovora nalazi atraktivna pripadnica nježnijeg spola, djevojka Rafaela (Mirna Medaković Stepinac), posljednja prava ljubav pokojnog Dalibora Kontreca. Sinovi pokojnog Dalibora, tj. braća Kontrec (Žec, Zvonkec i Brankec – Jan Kerekeš, Zoran Pribičević, Luka Petrušić) dolaze bez očekivanja, bez pameti, puni slabosti i otvorenih rana. Pitanje je samo koliko će biti uporni i na koje će sve načine koristiti svoje nesposobnosti i nedostatak inteligencije kako bi se domogli ostavštine njihovog oca. Do imovine preko zavođenja, voćnog seksa, mokraće i suza. Nitko nije rekao da će biti lako – kažu o predstavi.

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 40 kn. Predstave se izvode na jezeru Šoderica, a u slučaju lošeg vremena predstava će biti izvedena u dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici.

– Molimo gledatelje da dođu malo ranije kako ne bi predstava kasnila s obzirom na poštivanje mjera Stožera civilne zaštite prilikom ulaska u kazališni prostor. Ulaz publike počinje od 19.30 – kažu organizatori.

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica i od 19 sati na ulazu prije predstave.

čitam...