sastanak

Ljeto na Šoderici ove godine, uz ‘stare’ spektakle, donosi i novost – rafting po rijeci Dravi

Pozivaju se i svi potencijalni organizatori manifestacija da se jave županijskoj Turističkoj zajednici ili u Općinu Legrad kako bi se i njihove aktivnosti se dodale u kalendar događanja Ljeta na Šoderici, navode u objavi.

14:30h
0
samo preko njega mrtvog, ljeto na šoderici, rene bitorajac, jan kerekeš,
Ilustracija // Foto: Tihana Grašić

Sastanak predstavnika Općine Legrad, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice područja Središnja Podravina te predstavnika udruga i vlasnika smještajnih objekata na Šoderici održan je jučer u Županijskoj upravi.

Tema je bilo Ljeto na Šoderici, odnosno utvrđivanje datuma manifestacija i predstavljanje planiranih aktivnosti. Kerekesh Teatru, biciklijadu, Family Dayu, Beer Throne Challengeu te događajima Športsko-ribolovnog saveza pridružio se Rafting klub Koprivnica čiji je plan organizirati rafting po Dravi.

Sve aktivnosti i događaji moći će se pronaći na stranicama Turističke zajednice, Općine Legrad, stranici soderica.in te na društvenim mrežama.

– Pozivaju se i svi potencijalni organizatori manifestacija da se jave županijskoj Turističkoj zajednici ili u Općinu Legrad kako bi se i njihove aktivnosti se dodale u kalendar događanja Ljeta na Šoderici – navode u objavi.

Foto: Općina Legrad
Foto: Općina Legrad

Loading...