Ljeto u Ludensu // U subotu ‘Prekobrojna’ Tatjane Kecman

11:22h
0

 Posljednja predstava u sklopu program Ljeto u Ludensu održat će se ove subote. Riječ je o predstavi ”Prekobrojna” redateljice i glumice Tatjane Kecman nastaloj prema motivima bestsellera ”Dnevnik Bridget Jones”, koja je na rasporedu u atriju Doma mladih Koprivnica 25. srpnja s početkom u 21 sat.


Ovaj bestseller, po kojem je svojevremeno snimljen istoimeni film, je naišao na fantastičan prijem. To samo govori koliko je čovjek danas postao opsjednut formom, dakle izgledom, novcem, statusnim simbolima, brendovima… Jureći slijepo za ”savršenom” formom života mi zapostavljamo njegovu suštinu.

Junakinja poznatog bestsellera je nemilosrdno ”obogaćena” problemima žene. Naša Bridget nema ni novac, ni stalni posao, ni svoj stan i naravno nema ni muža.

Dok čeka poziv nesuđenog dečka isplivava njeno nezadovoljstvo izgledom, ponašanjem, prihodima, životom koji vodi. U jednom trenutku nezadovoljstvo kulminira i ona tobože okreće novi list u životu. Slijedi uputstva za uspješan život koje pronalazi u časopisima.

Promijenit će sebe da je ”ni rođena majka neće prepoznati” smršavit će, prestat će pušiti….

Dođite vidjeti ”do kuda će dogurati”!

Pojedinačna cijena ulaznica je 40 kn. Ulaznice kupite u uredu Ludens teatra (Dom mladih pon-sub 10 h – 14 h) 1. kat, u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, u KKC Pixel, na www.ulaznice.hr ili rezervirajte na 097/7583367. Blagajna radi na dan predstave od 19 h.

čitam...