Obiteljske spletke

Obiteljska prijateljica Topolovčana tvrdi: Ksenija je trudna, a treća sestra nije na muža dizala nož, nego je i u toj obitelji bilo nasilja

Ma strašna je to situacija u cijeloj obitelji. Bila sam s Mirkom i Ksenijom u subotu kod naših susjeda. Ksenija mi se pohvalila da je trudna tri mjeseca. Skuhala nam je kavu, ponudila nas kolačima, kad je bila trijezna, bila je na mjestu., kazuje prijateljica.

15:28h
0
Ksenija i Mirko Topolovčan // Foto: Facebook

Tragediji u Budančevici u kojoj je život Mirka Topolovčana ubodom u srce oduzela supruga Ksenija, čini se, nema kraja.

Od kada se dogodilo ovo krvavo ubojstvo, naš telefon ne prestaje zvoniti, a ovome je ubojstvu prethodila nestabilna obiteljska situacija.

Nakon što smo objavili članak u kojem Ksenijina sestra Ivana tvrdi da je i treća sestra Željka digla nož na svog muža, nazvala nas je obiteljska prijateljica Ivana iz Kloštra Podravskog koja poznaje sve tri sestre i kaže da je sve što je Ivana rekla laž.

– Nije Željka na bivšeg supruga dizala nož, no bilo je i toj obitelji nasilja- tvrdi prijateljica koja poznaje cijelu obitelj i kaže da ju smeta nepravda.

Ksenija i Željka su upoznale muževe jedna preko druge i obje su bile udate u Budančevici. Željka se sa svojim mužem razvela, a sada je udata drugi puta i čeka dijete, dok su djeca iz prvoga braka s njima.

Obiteljska prijateljica tvrdi da bi Željka mogla svašta reći, ali nema snage pričati i u šoku je jer je Ksenija Mirku oduzela život, a i zbog riječi koje je izrekla sestra Ivana.

– Ma strašna je to situacija u cijeloj obitelji. Bila sam s Mirkom i Ksenijom u subotu kod naših susjeda. Ksenija mi se pohvalila da je trudna tri mjeseca. Skuhala nam je kavu, ponudila nas kolačima, kad je bila trijezna, bila je na mjestu. Rekla sam joj da prestane piti sada kad se vratila s liječenja, no već navečer nije mogla stajati na nogama. Skrivala je alkohol – kazuje Ivana.

Dodaje da je Ksenijin Mirko bio krsni kum Željkinoj djeci te da je bio dobar čovjek.

– Vjerujte mi, više sam puta vidjela pijanu Kseniju, nego njega. Žao mi je njegovog oca, a djece najviše, a sada je još jedno na putu.

Ova situacija zastrašujuće podsjeća na ubojstvo u Goli, kada je trudna Slađana Brkić nožem u srce pred djecom ubila svog partnera Dejana Slivara, i to prije samo dva mjeseca.