14.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tik prije dana grada

Ljubitelji cvijeća sad je pravo vrijeme za vas, u Križevcima se sprema veliki Sajam, a prijave za sudjelovanju su već počele
L

Sajam je pokrenut 2019. godine s ciljem promocije cvjećara, domaćih radinosti i male vrtne mehanizacije s jedne strane, te pružanja mogućnosti stanovnicima Križevaca i Prigorja kupnju cvijeća i mehanizacije po sajamskim cijenama

Ne propustite

Proljeće nam stiže polako, a dokaz tomu je i sajam cvijeća koji se sprema u Križevcima.

Tamo će se od 21. do 23. travnja održati treći sajam po redu pod nazivom Križevci u cvijeću, a prijave su u tijeku.

Prijaviti se mogu sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti prodaje cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i opreme za hortikulturu.

Za izlagače se sudjelovanje na sajmu ne naplaćuje, a rok za prijavu je do petka, 14. travnja.

Na Trgu Antuna  Nemčića predviđen je trodnevni prodajni i izložbeni sajam, a moći ćete uživati u cvijeću, sadnicama, ukrasnom bilju, grmlju. Vidjeti kakvo su za vas ljekovito ili pak začinsko bilje pripremili izlagači. Moći ćete kupiti i sjeme, lukovice, gomolje i druge razne ukrase kojima će motiv biti, naravno, cvijeće.

Na Trgu Josipa Jurja Strossmayera predviđen je trodnevni prodajni i izložbeni sajam strojeva i alata za hortikulturu, supstrata za sadnju drveća i ukrasnog bilja, organskih i mineralnih gnojiva, zaštitnih sredstava u cvjećarstvu, vrtne opreme i raznih drugih alata.

Podsjetimo, ovaj sajam je pokrenut 2019. godine s ciljem promocije cvjećara, domaćih radinosti i male vrtne mehanizacije s jedne strane, te pružanja mogućnosti stanovnicima Križevaca i Prigorja kupnju cvijeća i mehanizacije po sajamskim cijenama.

Više detalja oko Javnog poziva može se vidjeti OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Đurđa se vraća!

U novoj kampanji za Pan pivo vraća se lik legendarne Đurđe

„Svaki je Pan prilika za druženje“ nova je kampanja domaćeg pivskog brenda Pan koja se bavi jednostavnom stranom hrvatske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti