koprivnički park

Zahvaljujući humanitarnoj akciji i donacijama Podravaca i Prigoraca, djeca s invaliditetom dobila ljuljačku

Udruga volontera Podravke - PULS ovim se putem zahvaljuje svim građanima koji su dobrovoljnim prilogom sudjelovali u akciji i tako pomogli da se razvesele mališani s teškoćama u razvoju i da im se omogući ljuljanje bez granica.

13:44h
0
IMG
Foto: koprivnica.hr

U četvrtak, s početkom u 16 sati, u koprivničkom Gradskom parku bit će upriličeno svečano otvorenje ljuljačke koja je namijenjena djeci s invaliditetom.

Podsjetimo, Udruga volontera Podravke – PULS u dogovoru s koprivničkom udrugom osoba s invaliditetom pod nazivom Bolje sutra u veljači je pokrenula je humanitarnu akciju ‘Ljuljanje bez granica’.

Prilagođena je djeci u invalidskim kolicima koja se sa svojim pomagalom mogu, bez fizičkog podizanja i pomoći drugih, dovesti na ljuljačku preko rampe i uživati. Nosivost ljuljačke je 70 kilograma.

U suradnji s Gradom Koprivnica ljuljačka se postavila na novo koprivničko igralište u gradskom parku.

Financijska sredstva za kupnju ljuljačke prikupljala su se na raznim manifestacijama održanim u Koprivnici, Virju i Đurđevcu, ali i unutar Podravke.

Udruga volontera Podravke – PULS ovim se putem zahvaljuje svim građanima koji su dobrovoljnim prilogom sudjelovali u akciji i tako pomogli da se razvesele mališani s teškoćama u razvoju i da im se omogući ljuljanje bez granica.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW