Lovković donio Panoniji vrh ljestvice Županijske lige

08:51h
0
100405-lopta-m


Panonija je nakon 4. kola zasjela na vrhu Prve županijske nogometne lige. Uvjerljivo su pobijedili Viktoriju u Vojakovcu, sa čak 6-0. Osim Baneka koji je postigao 2 gola i Galineca, istaknuli su se mladi Rus, Budoš i posebno Lovković (svi mladi prošli školu nogometa Slaven Belupa), koji je uz 1 postignuti gol, nekoliko dobrih prodora imao i 2 asistencije za golove.

Lovković ima 17 godina i za ovu jesen je „posuđen” od strane juniora Slaven Belupa, te uz vrlo dobru momčad, od ovog kola predstavlja dodatnu kvalitetu, koja je zahvaljujući i njemu , tj. boljoj gol razlici od Mladosti iz Malog Otoka, zasjela na vrh ljestvice.

Mladost iz Malog Otoka je uvjerljivo, ali nedovoljno za prvo mjesto, pobijedila kao gost Tomislava u Drnju sa 6-2.

Trećeplasirani klub je jesenas odlična Mladost iz Koprivničkih Bregi. Iza njih od ove jeseni nastupa te svoj doprinos jesenskom uspjehu daje mladi (17 godina) Prvčić, također „posuđen” od strane juniora Slaven Belupa. U ovom, 4. kolu, izgubili su na teškom gostovanju u Ferdinandovcu sa 4-2, te prepusili vrh ljestvice Panoniji.

Sloga je u Koprivničkom Ivancu uvjerljivo pobijedila Omladinac Slogu iz Herešina sa 4-0. Kvaliteta Sloge je neupitna, a jesenas se posebno ističe Mihelčić koji je i u nedjelju postigao 2 gola. Kada se uzme u obzir da i on ima 19 godina, te da je dugo godina trenirao u školi nogometa Slaven Belupa, svakako treba istaknuti činjenicu da iz nje izlazi odličan nogometni kadar. Kvalitetna Sloga će se u sljedećem kolu u Peterancu, suprotstaviti sada vodećoj Panoniji, što će biti derbi kola.

Osvit je remizirao sa susjedima, Graničarom iz Legrada, 1-1.Imali su više prilika, a s obzirom da ih nisu iskoristili, Graničar je zasluženo odnio bod iz Đelekovca.

Nakon 4. kola Borac iz Imbriovca je tek na 7. mjestu, nakon pobjede nad Bratstvom iz Kunovca, koje su preskočili na ljestvici, a koji su ostali na 8. mjestu. Nakon nedjeljnog  rezultata 2-0, 7. i 8. mjesto ove dvije momčadi je pomalo razočaravajuće za ove dvije kvalitetne ekipe.

Ugodno iznenađenje sa starta prvenstva, Močile, pomalo iznenađujuće su doživjele uvjerljivi poraz u Podravskim Sesvatama, od Drave, čak sa 5-2.

Miklinovec je u derbiju začelja pobijedio kao gost Tehniku, sa 1-0 i pretekao je na ljestvici.

Nakon 4. kola najugodnija iznenađenja su Panonija i Mladost KB, uz već očekivani visoki plasman Mladosti iz MO, dok su podbacili Osvit, Borac I. i Bratstvo, a posebno ponajbolja momčad proljeća, Tomislav iz Drnja, koja je do sada osvojila samo 1 bod kao i inače uvijek solidna momčad Omladinac Sloge iz Herešina.

1. Panonija 4 10
2. Mladost MO 4 10
3. Mladost KB 4 9
4. Sloga 4 9
5. Ferdinandovac 4 9
6. Osvit 4 8
7. Borac I 4 8
8. Bratstvo 4 6
9. Miklinovec 4 5
10. Močile 4 3
11. Drava PS 4 3
12. Tehnika 4 3
13. Graničar L 4 2
14. Omladinac Sloga 4 1
15. Tomislav D 4 1
16. Viktorija 4 1

 

Druga ŽNL (4. kolo)

Starigrad – GOŠK, Gotalovo 4-0

Jadran-Galeb, Koledinec – Mičetinac 1-1

Prugovac – Gornja Rijeka 1-0

Hrvatski bojovnik, Mokrice Miholečke – Ratar, Miholec 1-0

Prekodravac, Ždala – Drava, Novigrad Podravski 3-2

Radnički, Križevci – Sabarija, Subotica Podravska 5-1

Tomislav, Sv. Ivan Žabno – Podravec, Torčec 0-1

 

Treća ŽNL (2. kolo)

Grupa Koprivnica

Hlebine – Udarnik, Zablatje 5-1

Drava, Podravska Selnica – Mladost, Sigetec 2-2

Jedinstvo, Pustakovec – Rudar, Botinovec 3-1

Rudar, Glogovac – Zagorec, Koprivnica 2-2

Rasinja – Mladost, Kutnjak 0-2

Grupa Križevci

Mladost, Carevdar – Mladost, Veliki Raven 2-1

Sokol, Sokolovac – Bilogora, Gornja Velika 2-1

Dragovoljac, Bočkovec – Polet, Glogovnica 1-0

Reka – Čvrstec 1-3

Prigorje, Sv. Petar Orehovec – Ruševac 2-1

Grupa Đurđevac

Bilogorac, Šemovci – Graničar, Novo Virje 2-1

Čepelovac, Vinogradar – Mladost, Podr. Sesvete 2-2

Repaš – Fugaplast, Gola 3-2

čitam...