badminton

Lovro Matovina na jakom međunarodnom turniru u Sloveniji osvojio srebro i broncu

Igrao je na međunarodnom turniru koji je okupio 169 natjecatelja iz Slovenije, Norveške, Izraela, Rumunjske, Engleske, Njemačke i Hrvatske

12:43h
0
Foto: BK Koprivnica

Lovro Matovina, mladi koprivnički badmintonaš, svojim nas je sjajnim igrama već navikao na odlične rezultate na regionalnoj razini, no ovaj put iskazao se i na međunarodnoj.

Naime, proteklog vikenda je u slovenskim Medvodama, mjestu na pola puta između Ljubljane i Kranja, igrao na međunarodnom turniru koji je okupio 169 natjecatelja iz Slovenije, Norveške, Izraela, Rumunjske, Engleske, Njemačke i Hrvatske.

Igralo se u nekoliko kategorija, a Lovro je branio boje grada i kluba u onoj do 13 godina. Ne samo da je branio već je i obranio. U pojedinačnoj konkurenciji došao je do finala, ali je izgubio od kolege iz Rumunjske te se morao zadovoljiti odličnom srebrnom medaljom.

Igrao je i paru, i to sa slovenskim prijateljom Rokom Strelcem. Dečki su bili vrlo dobri i stali su na pobjedničko postolje, ali one namijenjeno trećeplasiranima. Dakle, okitili su se broncom. Tako se Lovro u Koprivnicu vratio s novim velikim iskustvom i s nove dvije, vrijedne medalje. Majstore, čestitamo!

Foto: BK Koprivnica