POMOZIMO JOJ DA PONOVO HODA

Luciji amputirana noga, skuplja se novac za protezu

Proteza koja je Luciji prijeko potrebna stoji 70.000 eura koje obitelj nema, a rok za istu je 20. siječanj 2021. godine.

15:29h
0
Foto: eMedjimurje

Sredinom listopada u Cirkovljanu se u dvorištu obiteljske kuće u Gornjoj ulici dogodila strašna nesreća u kojoj je 22-godišnja djevojka zadobila po život opasne ozljede, piše eMeđimurje.


Srećom, za život se izborila, no spasa nije bilo njezinoj desnoj nozi koja joj je nedavno amputirana. Zbog toga su njezini najmiliji, točnije otac Alojz, pokrenuli akciju prikupljanja donacija za protezu koja joj je potrebna da ponovo prohoda.

– Lucija je 22-godišnja djevojka koja je prošle godine u 10. mjesecu doživjela nesreću. Prilikom spremanja kukuruza, Luciju je zahvatio “kardan” i teško ju ozlijedio. Lucija je istog trenutka prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobila teške ozljede opasne po život. Nakon provedenih tri tjedna u čakovečkoj bolnici, prevezena je u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, život. Nažalost, za desnu nogu nije bilo spasa te su je morali amputirati. Proteza koja je Luciji prijeko potrebna stoji 70.000 eura koje obitelj nema, a rok za istu je 20. siječanj 2021. godine.

Riječ je o jednom mladu životu za koji se vrijedi boriti. Stoga molimo i pozivamo sve ljude da se priključe ovoj akciji te da svojom donacijom pomognu Luciji da ponovno prohoda. Hvala unaprijed! – stoji u opisu akcije, a uplatiti možete KLIKOM OVDJE.

– Ukoliko netko iz određenog razloga ne može uplatiti putem GoGetFunding, a želio bi, može uplatiti na račun IBAN: HR4624070003234307085, model uplate: 00 datum plaćanja, Alojza Fletena, Lucijinog oca, otvorenog u OTP banci – kažu iz obitelji.

 

čitam...