konferencija i biciklijada

Ludbreg će na tri dana biti središte biciklizma kao domaćin Dana cikloturizma

Trodnevna konferencija održat će se tijekom Europskog tjedna mobilnosti, a Ludbreg će tih dana, zahvaljujući zanimljivom popratnom programu koji uključuje i „Biciklijadu na kvadrat“ u subotu 19. rujna, postati jednim od hrvatskih središta biciklizma, rekreacije, cikloturizma i aktivnog života.

11:15h
0
Foto: Aleksandar Horvat

Grad Ludbreg će o 16. do 18. rujna 2020. biti domaćin Danima cikloturizma 2020. – jedinoj i najvećoj konferenciji posvećenoj razvoju ove važne, održive, rastuće i iznimno vrijedne grane turističke industrije.


Dani cikloturizma 2020, projekt koji je kroz svoj cikloturistički brand „Trail – Full Cycling Experience“ pokrenulo varaždinsko poduzeće „daniSPOT d.o.o.“, specijalizirano za razvoj inovativnih i održivih turističkih proizvoda, u Ludbreg će dovesti brojne dionike razvoja tog sve važnijeg segmenta turističke industrije.

Na konferenciji će se okupiti predstavnici institucija, ministarstava, sustava turističkih zajednica, agencija, ponuđača usluga i popratnih proizvoda te stručnjaka za promociju, marketing i branding, ali i inozemni subjekti koji Hrvatsku otkrivaju europskom cikloturističkom tržištu.

Ludbreg je prepoznao važnost sportsko-pustolovnog turizma, a na domaćinstvo konferencije odlučio se jer se sustavno i ubrzano razvija u zanimljivu kontinentalnu outdoor izletničku destinaciju. Pritom će cikloturistički proizvodi Ludbrega, izgrađeni na vrijednim pejzažnim i kulturno-povijesnim resursima grada i njegove okolice, biti glavna okosnica te ponude.

Sve informacije o Danima cikloturizma, načinu prijave i novostima o konferenciji, ali i razvoju cikloturizma u Ludbregu, pratite na www.danicikloturizma.hr

čitam...