Ludbreški hrvači nastupili na Prvenstvu Hrvatske, Dulikravić osvojio broncu

Struka je vrlo zadovoljna prikazanim hrvanjem, pristupom i borbenošću, a posebno napretkom koji su naši mladi hrvači pokazali u slobodnom stilu.

09:48h
0
Foto: HK Ludbreg

Dvije mlade uzdanice HK Ludbreg, Florijan Varović i Rene Dulikravić, nastupili su ove subote na prvenstvu Hrvatske za mlađe dječake u slobodnom stilu.

Natjecanje se održavalo u Zagrebu, u dvorani Pešćenica, a sudjelovalo je  128 dječaka. Oba ludbreška hrvača nastupila su u istoj težinskoj kategoriji, do 36 kilograma. Florijan je s tri pobjede uvjerljivo došao do finala gdje je bolji od njega bio odlični Benko iz koprivničke Podravke. Zanimljivo da je isti protivnik pobijedio i našeg Renea u polufinalu, a broncu je Rene osigurao u borbi protiv predstavnika Metalca.

Struka je vrlo zadovoljna prikazanim hrvanjem, pristupom i borbenošću, a posebno napretkom koji su naši mladi hrvači pokazali u slobodnom stilu. Ekipu je vodio trener Ignac Horvat, dok je Krešo Horvat dijelio pravdu na strunjačama.

Nadolazeće subote na red dolazi državno prvenstvo za starije djevojke i dječake također u Zagrebu, a potom ćemo u Ludbregu 13.10. biti ponosni domaćini državnog prvenstva za uzrast kadetkinja/kadeta i U23 seniorki/seniora te pozivamo sve da dođu pogledati hrvanje u Ludbregu.

čitam...